Samen houden wij de markante
staatsmannen en broers
Johan en Cornelis de Witt in ere

UITVERKOCHT Miniatuur Johan de Witt

Uniek beeldje van Johan de Witt, groot Nederlands staatsman en grondlegger van de verzekeringswiskunde. Gietbeton, 23cm. We zijn een nieuwe uitvoering van het beeldje aan het ontwikkelen, dus houd de website in de gaten.

Deductie van Johan de Witt uit 1654

Welkomstgeschenk bij aanmelding als vriend. Het meesterwerk van Johan de Witt, waarin hij de Acte van Seclusie verdedigt. In moderne hertaling opnieuw uitgegeven met een facsimilé van het origineel. Voor niet-leden: € 25,=.

The Lion Souls

Griekse bestseller van Konstantina Ritsou over de gebroeders De Witt. Deze historische roman is nu ook in het Engels verschenen en alleen hier te koop tegen kostprijs. Voor leden: € 25,=, niet-leden: € 25,=.

Poloshirt vrienden

De enige echte verenigingspolo met vriendenlogo. Verkrijgbaar in wit of blauw, zowel heren- als damesmaten. Voor leden: € 10,=, niet-leden: € 25,=.

Alle prijzen exclusief verzendkosten. Een bestelling plaats je door een mail te sturen o.v.v. product en aantal naar info@vriendenvandewitt.nl. Na betaling van het totaalbedrag wordt de bestelling naar je verzonden.

+31 6 52127327

info@vriendenvandewitt.nl